Förbättrad utdatarapport på hemsidan

Vi har fått hjälp att ytterligare förbättra de utdatarapporter som ligger till höger här på hemsidan (Utdatarapporter, välj sedan HAKIR).

Man kommer nu direkt till en startsida (Dashboard) som visar några sammanställningar av de data som finns i de olika flikarna (t ex Operationstyper, Täckningsgrad, Postoperativa problem etc).

Om du vill se din egen enhet- börja med att klicka på ”Välj enhet” uppe till höger. När man öppnar upp startsidan visar graferna 2019, men man kan även själv välja annan tidsperiod förstås. Det finns förstås inte så mycket registerdata ännu för 2019.

Om muspekaren hålls över graferna och över punkterna i graferna så kommer förklarande text upp. Vi kommer att lägga in mer informationstext framöver. Allmän info om rapportsystemet QlikView finns i separat flik. Man behöver hålla lite koll på vilka val man gjort annars kan man lura sig på det som visas.

Vi hoppas att detta skall underlätta för alla som är intresserade att få fram data enklare. Ni får mycket gärna höra av er till oss på HAKIR kontoret med frågor och synpunkter.

Prova nu att friskt klicka er fram i registerdata! Syftet med vårt register är att vi skall lära oss mer om våra behandlingar och från våra patienter så att vården kan bli ännu bättre.

Bästa hälsningar från Nina och Marianne